Dogodki

februar 2019

pon tor sre čet pet sob ned
1
2
3
4
5
6
  • Delavnica ETNOBOTANIKA V LASEH
7
  • Delavnica ETNOBOTANIKA V LASEH
8
9
10
  • Strokovno izobraževanje za frizerske salone
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Prijavnica

Za prijavo na dogodek ali individualni termin poslikave s kano se lahko naročite na spodnjem obrazcu:

""
1
Vaše ime
icon-user
Telefon
icon-phone
Datum dogodkaizberite želeni datum
date_range
Sporočilo
0 /

Prebral/a sem, seznanjen/a sem in razumem politiko zasebnosti ter se strinjam, da se podatki obdelujejo in hranijo izključno za namen obdelave sporočila.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Ker želimo ohranjati pristen stik z Vami, se lahko osebno srečamo na sledečih vrstah delavnic:

Delavnica ETNOBOTANIKA V LASEH

Delavnica in druženje je skupinsko. Najprej si pogledamo posebnosti 100 % naravnih barv za lase, njihovo pravilno uporabo danes in v tradiciji, potem se na vnaprej prijavljeni prostovoljki prikaže pravilna izbira izdelka in sam postopek nanosa na lase/lasišče. Na koncu delavnice smo udeleženkam na razpolago za individualno svetovanje za določen problem z lasmi/lasiščem ali pa samo za pravilno izbiro izdelkov za želen odtenek las.

Za delavnico se lahko prijavite TUKAJ

Predavanje RESNICA O KANI

V kolikor si lase že barvate lase z naravnimi barvami ali pa niste prepričani ali gre za naravne barve, ki so etičnega izvora ali ne, vas vljudno vabimo da se udeležite našega potopisnega predavanja. Predavanje ponuja verodostojne informacije naših dolgoletnih potovanj in raziskovanj celotne logistične verige industrije naravnih barv v Indiji.
Razkrili bomo , zakaj je kana ena najbolj etično spornih rastlin na svetu in kaj vse dodajajo kani v procesu njene predelave. Barve, ki jih dajemo na lase imajo namreč takojšen in velik vpliv na naše zdravje in naša nakupna odločitev ima neposreden vpliv na ljudi v predelavi barv za lase.
Približali vam bomo razlike med konvencionalno in ekološko pridelavo oziroma predelavo kane. Na slikovit in zanimiv način vam bomo naslikali indijsko pokrajno Radžastan ter njeno kulturo. Spoznali boste, kakšne so etične dileme pri nakupu poceni barv za lase in drugih izdelkov na tržišču.
S svojo linijo barv in negoval ETNOBOTANIKA se trudimo pomagati avtohtonim prebivalcem, da z načinom pravične trgovine dostojno preživijo in ohranjajo znanja obrti in upravljanja okolja za naslednje rodove.

Za potopisno predavanje se lahko prijavite TUKAJ

Termin terapevtske poslikave s kano

Priložnostno svoje zveste stranke razveselimo s terapevtsko poslikavo telesa s kano. Pred poslikavo se povežemo z vašim biopoljem in detektiramo vzorce, ki vam bodo odpravljali trenutne energetske blokade v vašem življenju.
Gre za poslikavo, ki je skupek simbolov, predstavljajo pa PRIKLIC BLAGOSLOVOV in ZAŠČITO PRED ZLOM. Kateri blagoslov posameznik potrebuje, prepoznamo v njegovem energetskem polju. Simboli imajo svojo sporočilno moč in delujejo kot vrata med snovnim in eteričnim svetom – MED DUŠO IN TELESOM. So orodje za duhovno rast in preobrazbo.
Poslikava ostane vidna na koži 2-3 tedne.

Za individualen termin se lahko naročite TUKAJ

Profesionalno šolanje poslikave s kano

♦♦♦

Več o šolanju in terminih šolanja najdete na povezavi ŠOLA TERAPEVTSKE POSLIKAVE.

♦♦♦