Komplet za obnovo las po poletju: (olje +šampon)

28,70 

Komplet ekološke nege las vsebuje:
– Vlažilno Monoi Tiare olje s Tahitija (globinska nega las s kokosom s Tahitija)
– Energijsko informiran šampon Harmony (energijsko prečiščena informacija šampona preko eteričnih olj ter aloje vere izjemno učinkovito očisti lasišče in navlaži lase)

Opis

Zakaj vaši lasje potrebujejo obnovitveno nego po poletju?
Lasje so sestavljeni iz proteinov, proteini se vežejo v vlakna, vse skupaj pa ovija zunanji luskasti ovoj, ki ga imenujemo ovojnica lasu. Ovojnica ščiti notranji, vlaknasti del lasu, da ohranja vlažnost, pigment in prožnost. Sonce s svojimi UV ŽARKI in morska voda s svojo alkalnostjo poškodujeta ovojnico lasu. Luske, ki bi v normalnem stanju morale biti zaprte, se odprejo in las začne zgubljati vlago in maščobo.
Kot posledica so naši lasje po poletju pusti, trdi, ne svetijo se in konice so razcepljene. Lasje, ki so barvani s sintetičnimi barvami za lase pa tudi izgubijo večji del svoje barve. Po domače pravimo, da lasje »abšlesajo«.
Več o tematiki: tukakj!

Kako uporabiti tretma za obnovo las?
1. Korak: oljenje las
KOT BALZAM: Monoi olje kot balzam za konice las. Kapljico monoi olja kanemo na vlažne dlani in jo s krožnimi gibi porazdelimo med dlanmi. Nato z dlanmi nežno vtremo olje v konice MOKRIH as.
KOT GLOBINSKA MASKA ZA OBNOVO LAS: monoi olje izdatno nanesemo na celotno dolžino las (lasje v tem primeru niso mokri), pustimo delovati čez noč. To ponovite 1 x tedensko oz. dokler čutite potrebo po obnovi las.
2. Korak: negovalno umivanje las
Pri umivanju ima energijsko informiran šampon Harmony zaradi Aloe Vere in eteričnih olj izjemno vlažilno moč in s tem še podpre delovanje oljenja las in s tem celovite obnove las po poletju.

Več o posameznih izdelkih:
Monoi Tiare olje,
Harmony šampon.

Sestava kompleta

Sestava kompleta

Paket vsebuje:

  • 120 ml monoi olja Tiare
  • 200 ml Energijsko informiranim šamponom Harmony®
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet za obnovo las po poletju: (olje +šampon)”