Monoi olje 5x

54,55 

CERTIFIKATI:  

Počisti
Opis
  •   v vsakem izdelku je pravi macerat Tahitijske Gardenije

·         100% narejeno na Tahitiju – kontrola porekla izdelka

·         proizvajalec je Parfumerie Tiki vse od leta 1942

·         brez parabenov

·         ni testirano na živalih

· Količina: 120 ml

Originalni tahitijski proizvod s kontroliranim poreklom.

Monoi olje je macerat Tahitijske gardenije (Gardenia Tahitiana) in kokosovega olja iz Tahitija (Cocos Nucifera). Odišavljnei z različnimi vonji: Tiare, YlangYlang, Kokos, Sandalovina, Vanilija.

Zajamčeno poreklo

Monoi de Tahiti je prvi naravni kozmetični proizvod na svetu, z oznako zaščiteno poreklo. Ta oznaka na izdelkih zagotavlja kvaliteto proizvodnega procesa ter kakovost in avtentičnost vseh sestavin v proizvodu, ki morajo biti izključno polinezijske.

MONOI – Čudežna osebna nega

Vlaži kožo, stimulira telo

Polinezijci olje Monoi uporabljajo za hranjenje, vlaženje in zaščito kože. Je sestavni del njihovega vsakdana od rojstva dalje. To dragoceno olje, hitro prodre skozi povrhnjico kože, jo vlaži ter jo s svojim nežnim vonjem prekrije kot čutni pajčolan. S svojimi obnovitvenimi lastnostmi pa ji povrne svilen otip in lesk.

Obnova las, intenzivno hranilo

Lasje Tahitijcev so neprestano izpostavljeni poškodbam sonca, vetra in morske soli. Za njihovo zaščito in obnovo, uporabljajo svoj tradicionalni proizvod za nego Monoi. Njegova oplemenitvena energija z obnovitvenimi lastnostmi naredi lase gladke, nežne in svetleče. Njegov vonj pa vas prenese v čaroben svet tahitijskih lagun in koralnih plaž.

Pomiri kožo, zviša čutne sposobnosti

Kultno negovalno sredstvo iz pacifiških lagun MONOI de TAHITI ima zelo močne vlažilne in obnovitvene lastnosti. Po sončenju pomiri razdraženo in žejno kožo. Ta sladkobno dišeč nektar prekrije telo z graciozno in svetlečo tančico ter obnovi čutne sposobnosti kože.

Sprosti telo, obnovi njegovo čustveno ravnovesje

Monoi de Tahiti je naraven proizvod, ki povzroči sprostitev telesa in duha s prebujanjem novih občutkov. Kot neizčrpen vir dobrega počutja, so ga za masažo uporabljali prvotni prebivalci Tahitija »Maohi« že tisočletja. Najbolj poznana ritualna masaža se imenuje »Taurumi« in predstavlja trenutke ugodja, ko obnovimo kroženje energije po energetskih meridianih ter odstranimo morebitne pregrade med telesom in duhom, za neverjetne občutke ugodja pa poskrbijo vonjave (aromaterapija).

Dodatne informacije
Vonj 1. Olja

Kokos, Sandalovina, Tiare, Vanilija, Ylang Ylang

Vonj 2. Olja

Kokos, Sandalovina, Tiare, Vanilija, Ylang Ylang

Vonj 3. Olja

Kokos, Sandalovina, Tiare, Vanilija, Ylang Ylang

Vonj 4. Olja

Kokos, Sandalovina, Tiare, Vanilija, Ylang Ylang

Vonj 5. Olja

Kokos, Sandalovina, Tiare, Vanilija, Ylang Ylang

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Monoi olje 5x”