Monoi olje – YLANG YLANG

(3 mnenja strank)

13,90 

·         Vlaži kožo in stimulira telo

·         Obnavlja in intenzivno hrani lase

·         Pomirja kožo in zvišuje čutne sposobnosti telesa

·         Sprosti telo in obnavlja njegovo čustveno ravnovesje

PAKIRANJE: 120 ml

POREKLO: Tahiti, Francoska Polinezija

SESTAVINE: Coconut (cocos nucifera) oil, Tiare (gardenia tahitensis) flower, parfum, Ylang ylang (Cananga odorata) oil, Tocopherol (vitamin E), Linalool*, Benzyl benzoate*, Cinnamyl alcohol*,  Geranioil*, Benzyl alcohol*, Isoeugenol*, Eugenol*, Citranellol*, D-Limonene*.

*sestavine prisotne v naravi 

CERTIFIKATI:  

Opis
 •   v vsakem izdelku je pravi macerat Tahitijske Gardenije

·         100% narejeno na Tahitiju – kontrola porekla izdelka

·         proizvajalec je Parfumerie Tiki vse od leta 1942

·         brez parabenov

·         ni testirano na živalih

Originalni tahitijski proizvod s kontroliranim poreklom.

Monoi olje je macerat Tahitijske gardenije (Gatdenia Tahitiana) in kokosovega olja iz Tahitija (Cocos Nucifera), nežno odišavljen s svežim vonjem Ylang Ylang-a.

Zaklad poln naravnih dobrin

MONOI – sveto olje Polinezijcev je že tisočletja del njihove tradicije in je zato mnogo več kot le proizvod za osebno nego. Je dragocen koncentrat čutnosti, naravnosti in avtentičnosti, pridobljen z namakanjem svežih cvetov tahitijske gardenije – TIARE v kokosovem olju. MONOI olje se pri temperaturi nižji od 24°C strdi, ko pa ga segrejete s curkom vroče vode, postane tekoče.

Rastlinsko olje z rajskimi sestavinami TIARE

TIARE
Simbol francoske Polinezije, Tiare (Gardenia taitensis) ali »Tahitijska roža«, oddaja sofisticiran in očarljiv vonj. Čudovit snežno bel cvet, simbol nedolžnosti, vsebuje očiščevalne in pomirjevalne lastnosti.

KOKOS
Hranilni sadež Tahitija – kokos, ki raste iz koralne podlage tahitijskih otokov (Cocos nucifera) je belo zlato Tahitija. Iz njega dobimo čisto, nežno, bleščeče in svileno olje, ki je cenjeno zaradi svojih hranilnih in vlažilnih lastnosti.

Zajamčeno poreklo

Monoi de Tahiti je prvi naravni kozmetični proizvod na svetu, z oznako zaščiteno poreklo. Ta oznaka na izdelkih zagotavlja kvaliteto proizvodnega procesa ter kakovost in avtentičnost vseh sestavin v proizvodu, ki morajo biti izključno polinezijske.

MONOI – Čudežna osebna nega

Vlaži kožo, stimulira telo

Polinezijci olje Monoi uporabljajo za hranjenje, vlaženje in zaščito kože. Je sestavni del njihovega vsakdana od rojstva dalje. To dragoceno olje, hitro prodre skozi povrhnjico kože, jo vlaži ter jo s svojim nežnim vonjem prekrije kot čutni pajčolan. S svojimi obnovitvenimi lastnostmi pa ji povrne svilen otip in lesk.

Obnova las, intenzivno hranilo

Lasje Tahitijcev so neprestano izpostavljeni poškodbam sonca, vetra in morske soli. Za njihovo zaščito in obnovo, uporabljajo svoj tradicionalni proizvod za nego Monoi. Njegova oplemenitvena energija z obnovitvenimi lastnostmi naredi lase gladke, nežne in svetleče. Njegov vonj pa vas prenese v čaroben svet tahitijskih lagun in koralnih plaž.

Pomiri kožo, zviša čutne sposobnosti

Kultno negovalno sredstvo iz pacifiških lagun MONOI de TAHITI ima zelo močne vlažilne in obnovitvene lastnosti. Po sončenju pomiri razdraženo in žejno kožo. Ta sladkobno dišeč nektar prekrije telo z graciozno in svetlečo tančico ter obnovi čutne sposobnosti kože.

Sprosti telo, obnovi njegovo čustveno ravnovesje

Monoi de Tahiti je naraven proizvod, ki povzroči sprostitev telesa in duha s prebujanjem novih občutkov. Kot neizčrpen vir dobrega počutja, so ga za masažo uporabljali prvotni prebivalci Tahitija »Maohi« že tisočletja. Najbolj poznana ritualna masaža se imenuje »Taurumi« in predstavlja trenutke ugodja, ko obnovimo kroženje energije po energetskih meridianih ter odstranimo morebitne pregrade med telesom in duhom, za neverjetne občutke ugodja pa poskrbijo vonjave (aromaterapija).

Mnenja (3)

3 mnenja za Monoi olje – YLANG YLANG

 1. Lučka Ž.

  Olja Monoi so za mene nepogrešljivi izdelek za nego celotne kože in las. Na morju ga uporabljam namesto vseh krem za sončenje in ker morska voda in vroče sonce škodi lasem, si ga vtrem tudi v lase in poskrbim, da ti ostanejo nahranjeni. Poleg tega pa s sabo ne nosim nobene kreme za obraz, saj Monoi opravi tudi to nalogo. V preteklosti je bilo moje uživanje v morskem okolju povezano z mnogimi alergijami, od koprivnice do raznih drugih izpuščajev po koži, sedaj pa nimam več nobenih tovrstnih težav. Skratka izdelek, ki ponuja celovito nego kože in las, toaletna torbica pa ni več nabito polna.

  Lučka Ž.

 2. Nika A.M.

  Sem maserka s 15 letnimi izkušnjami in se pri svojem delu trudim uporabljati najboljše naravne produkte kamor spadajo tudi olja MONOI TIKI iz Polinezije. Olja so kvalitetna, odlično mazljiva, kar pomeni manjšo (eko) porabo, s širokim izborom vonjav. Izbor vonja prepuščam strankam, tudi najmlajšim strankam, ki vedno izberejo Coco, brez izjeme. Koža po uporabi olja ostane voljna, vlažna in mehka ter zelo dišeča. Enostavno priporočam.

  Nika A. M., maserka

 3. Mojca F

  Olja Monoi so lepo mazljiva, prijetnega vonja in se hitro absorbirajo v kožo. Zelo pomembno je tudi to, da ne puščajo neprijetnega vonja na oblačilih. Glede na osnovno sestavino kokosovega olja lahko za neproblematične kože nadomestijo tudi drage kozmetične izdelke. Za vsakodnevno nego toplo priporočam, koža je zelo hvaležna in nagradi z mehkobo in svežim videzom. Zelo lepo se obnesejo tudi pri profesionalni rabi za različne masaže.
  Enostavno, ta olja moraš imeti rad. Hvala Etnobotaniki, da ste jih pripeljali iz daljne Polinezije k nam.

  Mojca F., maserka

Podaj mnenje