Aktualno

RASTLINSKA NEGA IN BARVANJE LAS DOMA

V zadnjem času se vse bolj govori o domači samooskrbi s hrano. Ljudje začenjajo svoje vrtove in sadovnjake. Enako se dogaja na področju kozmetike, tukaj prednjači izdelava domače kozmetike (kreme, serumi, šamponi), ki lahko nadomesti celo kopico izdelkov, ki jih sicer kupujemo v drogerijah.

Zelo podobno raste tudi ozaveščenost na področju povsem naravne nege las in lasišča. Lasišče je namreč najbolj propusten del  naše kože. Vse kar damo na lasišče v 26 sekundah neposredno preide v naš krvni obtok. Rastlinska nega in barvanje las je: 

Učinkovito in preverjeno

Barvanje z rastlinami popolnoma prekrije sive lase. Svetlolaske ali sivolaske lahko izbirajo med široko paleto barvnih odtenkov od medeno blond do črne. Temnolaske pa med različnimi rjavimi odtenki od kostanjevo rjave do črne. Rastlinske barve se ne izpirajo, svoj sijaj ohranijo tudi poleti. Njihov pigment pa lase ščiti pred škodljivimi vplivi UV žarkov.

Zdravo in enostavno

Rastline ne obremenjujemo vašega organizma s škodljivimi sestavinami, ne odprejo ovojnice lasu, ne uničijo naravnega pigmenta in ne dražijo lasišča. Po redni uporabi rastlin, bodo vaši lasje sijoči z bogatim volumnom in barvo, ki se ne bo izpirala! Lasišče bo zdravo in rast las bo hitrejša. Poleg vsega naštetega pa rastline preprečujejo tudi sivenje in izpadanje las.

Rastline so posušene in zmlete v fin prah (puder) brez grobih delcev. To omogoča pripravo gladke zmesi za barvanje, ki je lepo mazljiva. Nanašanje je zato enostavno, prav tako izpiranje las po barvanju.

Prijazno do okolja

Rastline ne vsebujejo hormonskih motilcev in škodljivih kemikalij, ki jih pri umivanju las preko odtoka spuščamo v naše okolje.

Vegansko

Rastline niso testirane na živalih.

POMEMBNO: Sčasoma boste z rastlinskih barvanjem in nego izstopili iz kroga kemičnega uničevanja in popravljanja vaših las.  Prišli  boste do sijaja in zdravja las, ki ste ga imeli v svoji mladosti. NE BOSTE  več potrebovali najrazličnejših lasnih preparatov (balzami, laki, utrjevalci, maske…itd  ), za kar sta vas do sedaj intenzivno prepričevala kozmetična in modna industrija.

KAKO DO PRAVILNE KOMBINACIJE RASTLIN ZAME ?

KER SO VSAKI LASJE UNIKATNI, BO KONČEN REZULTAT ODVISEN OD VAŠE TRENUTNE BARVE IN STANJA LAS.

Da boste s končnim rezultatom res zadovoljni, prosim na info@etnobotanika.eu pošljite:

  • fotografijo vaših las ( ni potrebno da je viden obraz, pač pa dolžina las ter morebiten narastek las)
  • dopišete tudi končno želeno barvo las ( čim bolj natančno kakšna npr. rjava (kostanjeva, lešnik….), ni dovolj samo podatek rjava)

    V naslednjih 24- ih urah od nas prejmete e-sporočilo s podatki:

  • katere rastline Etnobotanika in koliko gramov posamezne rastline potrebujete

Opomba: v vsakem izdelku Etnobotanika je pakirano 100 g prahu. Prah se meša z vodo v razmerju 1:3 (se pravi 100 g  prahu 300 ml vode)

DODATNA STORITEV: V kolikor želite, da vam pošljemo ŽE PRIPRAVLJENO ZMES RASTLIN, nam to prosim naročite na spodnje kontakte, saj se v spletni trgovini prodajo samo izdelki v prahu, katere morate sami pripraviti v zmes: 

email: info@etnobotanika.eu

gsm: +386 41 350 330

Priprava zmesi

Nanos zmesi

DARILO – zaščitni BUFF ŠAL pri naročilu nad 50,00 €🎁 !

Kako si nanesem zmes na lase?

Zgoraj podrobno poglejte video, ki prikazuje pripomočke in postopek nanosa. Za prvič bo lažje, če vam bo kdo domač pomagal pri nanosu zmesi s čopičem na vaše lasišče.

Kaj gre lahko narobe ?

Prav nič, če vam končni odtenek ne bo všeč, ga boste lahko z naslednjim barvanjem popravili. Pa saj veste, kaj pravijo: »vaja dela mojstra, če mojster dela vajo«.

Zmes naj bo na toplem lasišču naslednje 4 ure, potem si zmes sperete z las in si lase umijete s šamponom.

Rezultati naših zadovoljnih strank:

POMEMBNO: Ne gre zgolj na zdravo barvanje las, pač pa imajo rastline še mnogotere pozitivne učinke na vaše lasi in lasišče: hladi vaše lasišče, razstruplja vaš organizem, na lasišče deluje antiseptično, krepijo se vaši lasje in lasne korenine itd. Npr. Amlo ali Hibiskus lahko uporabiš tudi za pomlajevalno obrazno masko.

DARILO – zaščitni BUFF ŠAL pri naročilu nad 50,00 €🎁 !

Pa veliko uspehov pri spoznavanju z rastlinicami Etnobotanika® vam želimo !

Dodaj odgovor