100 % ekološki frizerski saloni so TUKAJ IN ZDAJ. Pridruži se tudi ti!

Lasje imajo za ženske poseben pomen – zdravi in sijoči lasje odsevajo moč in ženstvenost.

Če smo pred leti le govorili o tem, da se bo tudi v Sloveniji zgodila zelena ekološka revolucija znotraj frizerskih salonov, lahko danes z gotovostjo trdimo, da smo v toku dogajanja zelenih sprememb.

Vse več ozaveščenih lastnikov salonov se zaveda škodljivih posledic uporabe kemikalij:

  1.  Toksično okolje za zaposlene. Frizerji so dnevno po več ur skupaj v stiku s kemičnimi izdelki.
  2.  Izpostavljanje strank alergijskim reakcijam Zaradi škodljivih kemijskih substanc v sintetičnih preparatih in njihov nevaren vpliv na zdravje pri dolgotrajnejši uporabi.
  3.  Izpusti in odplake običajnega kemijskega frizerskega salona pomeni škodljiv vpliv preko podtalnice na okolje.

Alternativa kemičnim izdelkom obstaja. Vedno je obstajala. S hitrim načinom življenja smo izgubili stik z naravo, pozabili starodavna znanja in posegli po hitrih rešitvah. Že tisočletja obstajajo popolnoma rastlinski in nepredelani izdelki, ki učinkovito in dolgotrajno negujejo lase in lasišče, trajno obarvajo lase in učinkovito prekrivajo sive lase. S temi kvalitetnimi rastlinskimi pigmenti in njihovimi kombinacijami lahko dosegamo črne, rjave, kostanjeve in pšenične odtenke las.

Potrebna pa je sprememba miselne naravnanosti frizerja in rahla prilagoditev dela v salonu. Stranke so danes (bolj kot kadarkoli do sedaj) pripravljene dobro plačati za 100 % ekološko in varno storitev v salonu.

Kdo smo?

Že preko 15 let se poglobljeno ukvarjamo z delovanjem rastlinskih pigmentov in negoval na lase in lasišče. Smo pionirji na področju 100 % rastlinske nege las v Sloveniji. Naša lastna in etična blagovna znamka Etnobotanika® se je do sedaj, samo v Sloveniji, prodala v več kot 150.000 kosih kar priča o dolgoročnem in učinkovitem delovanju izdelkov. Leta 2018 smo aktivno vstopili v frizerske salone po Sloveniji. Od tedaj nam zaupa že preko 80 frizerskih salonov, trenutno lahko ponosno rečemo, da jih je že kar 9  z oznako 100 % ekološki frizerski salon.

FRIZERSKA LINIJA ETNOBOTANIKA

Frizerska profesionalna linija Etnobotanika je osnovana z namenom uporabe v frizerskih salonih prihodnosti in spa salonih za lase. Izdelke najdete v razširjeni obliki, v rinfuzi in v večjih pakiranjih.

Imate ekološki frizerski salon? Veseli bomo če nas kontaktirate preko spodnjega obrazca:

""
1
Vaše ime
icon-user
Telefon
icon-phone
SporočiloImate ekološki frizerski salon?
0 /

Prebral/a sem, seznanjen/a sem in razumem politiko zasebnosti ter se strinjam, da se podatki obdelujejo in hranijo izključno za namen obdelave sporočila.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder