100% naravne barve za lase Etnobotanika® obarvajo lase in so hkrati najboljši negovalci, saj jim dajejo volumen, prožnost, svilant otip in čudivit lesk. Lase NAHRANIJO in izboljšajo njihovo strukturo, kar je še posebej pomembno poleti/pozimi zaradi vremenskih razmer. Te ekološke naravne barve za lase “body art” kakovosti niso primerne le za rdečelaske, saj lahko z njihovimi kombinacijami dosegamo tudi črne, rjave, kostanjeve in pšenične odtenke las. To so le zmleti listi rastlin in praktično nimajo nič skupnega s komercialnimi, kemijskimi barvami za lase. Lase namreč obarvajo po čisto drugem postopku kot kemijske barve.

S temi ekološkimi naravnimi barvami popolnoma prekrijete sive lase, si pozdravite lasišče (kana in sena delujeta tudi zdravilno) in poskrbite za močnejše lase ter preprečite njihovo izpadanje (tudi pri hormonskem izpadanju las).

Pogosta vprašanja

Kakšne so sestavine naravnih barvu za lase?

Naravne barve za lase so narejene iz zmletih listov rastlin. Naravne barve obarvajo lase in so hkrati najboljši negovalci, saj jim dajejo volumen, prožnost, svilant otip in čudivit lesk.

Za koga so primerne naravne barve za lase?

Primerne prav za vse, predvsem pa nosečke, doječe mamice in bolnike, ki okrevajo po kemoterapiji. Ekološke naravne barve za lase namreč niso primerne le za rdečelaske, saj lahko z njihovimi kombinacijami dosegamo črne, rjave, kostanjeve in pšenične odtenke las.

Ali naravne barve za lase prekrijejo sive lase?

Da. Barve popolnoma prekrijete sive lase, si pozdravite lasišče (kana in sena delujeta tudi zdravilno) in poskrbite za močnejše lase ter preprečite njihovo izpadanje (tudi pri hormonskem izpadanju las).

Izpolnite OBRAZEC oz. si poglejte GALERIJO REZULTATOV STRANK. 

Prikaz vseh 5 rezultatov

Show sidebar
Dodaj v košarico

EKOLOŠKA KANA ZA LASE

15,90 
naravna barva za lase Indigo
Dodaj v košarico

EKOLOŠKI INDIGO ZA LASE

15,90 
Dodaj v košarico

EKOLOŠKA SENA ZA LASE

15,90 
naravna barva za lase Amla
Dodaj v košarico

EKOLOŠKA AMLA

15,90 
Dodaj v košarico

EKOLOŠKI HIBISKUS

15,90