Brezplačna dostava in enostavna možnost plačila

Za naročilo v vrednosti nad 40,00 € vam dostavne stroške ne zaračunamo. Za naročilo v vrednosti pod 40,00 € znaša strošek poštnine 2,90 €, v primeru plačila po povzetju pa 3,90 €. Ponujamo plačilo preko Paypala, Kreditne kartice, plačilo po povzetju oz. plačilo predračunu.

Varen in hiter nakup

Ponujamo vam le sveže in kontrolirane izdelke, hkrati pa vam zagotavljamo nadzor in najkrajše možne poti od pridelovalcev neposredno do vas-končnih potrošnikov.

Za prikazane izdelke na naši spletni strani jamčimo, da jih boste na želeni naslov v Slovenijo prejeli najkasneje v 3 delovnih dneh od prejema naročila oz. plačila.

Odkupnino za svoj paket lahko plačate svojemu dostavljavcu Pošte Slovenije z gotovino, ko vam ga bo prinesel na dom. Če vas slučajno ne bo doma, vam bo dostavljavec pustil obvestilo (za dvig na Pošti Slovenije, kjer lahko plačate tudi s plačilno kartico) oziroma vas bo poklical, da se dogovorite za dan in uro prevzema. 

Osebno svetovanje

Zavedamo se, da je oseben stik z vami v sodobnem svetu privilegij za vse nas. 

Z našimi izdelki prejmete tudi našo strokovno podporo. Za pomoč pri izbiri pravega izdelka ali pravilnega postopka uporabe nas lahko kontaktirate vsak delovni dan med 9-16 h na 041 350 330 oz. nam pošljete  e-mail na info@etnobotanika.eu. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Za barvanje las smo za vas razvili online svetovalnico za izbiro barve las, ki jo najdete na naslovu:
https://konfigurator.etnobotanika.eu/

[vc_row][vc_column][ultimate_heading]

Zaveza do strank

[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”harmonija”][vc_column][vc_single_image image=”1704″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1592812313000{margin-right: 3% !important;margin-left: 3% !important;}”]

Brezplačna dostava in enostavna možnost plačila

Za naročilo v vrednosti nad 40,00 € Vam dostavne stroške ne zaračunamo.

Za naročilo v vrednosti pod 40,00 € znaša strošek poštnine 2,90 €, v primeru plačila po povzetju pa 3,90 €.

Varen in hiter nakup

Trudimo se, da imamo na zalogi le sveže in kontrolirane izdelke, hkrati zagotavljamo nadzor in najkrajše možne poti od proizvajalcev direktno do Vas,  končnih potrošnikov.Za prikazane izdelke na spletni strani garantiramo, da jih boste na želeni naslov prejeli najkasneje v 3 delovnih dneh od prejema naročila.Odkupnino za svoj paket lahko plačate svojemu dostavljavcu Pošte Slovenije z gotovino, ko vam ga bo prinesel na dom. Če vas slučajno ne bo doma, vam bo dostavljavec pustil listek (za dvig na Pošti Slovenije, kjer lahko plačate tudi s plačilno kartico) oziroma vas bo poklical, da se dogovorite za dan in uro prevzema. 

Osebno svetovanje

Zavedamo se, da je oseben stik z vami v sodobnem svetu privilegij za vse nas. Koledar dogodkov, kjer se lahko osebno srečamo je dostopen tukaj

Barvna karte za naravna presna ekološka barvila brez dodatkov žal ne obstaja. Lahko pa Vam kvalitetno svetujemo za vaš želen odtenek las. Z našimi izdelki prejmete namreč tudi našo podporo. Za pomoč pri izbiri pravega izdelka ali pravilnega postopka uporabe nas lahko kontaktirate vsak delovni dan na 041 350 330 oz. nam pošljete tudi e-mail na info@etnobotanika.eu, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]