Zaveza do strank

Brezplačna dostava in enostavna možnost plačila

Za naročilo v vrednosti nad 40,00 € Vam dostavne stroške ne zaračunamo.

Za naročilo v vrednosti pod 40,00 € znaša strošek poštnine 2,90 €, v primeru plačila po povzetju pa 3,90 €.

Varen in hiter nakup

Trudimo se, da imamo na zalogi le sveže in kontrolirane izdelke, hkrati zagotavljamo nadzor in najkrajše možne poti od proizvajalcev direktno do Vas,  končnih potrošnikov.

Za prikazane izdelke na spletni strani garantiramo, da jih boste na želeni naslov prejeli najkasneje v 3 delovnih dneh od prejema naročila.

Odkupnino za svoj paket lahko plačate svojemu dostavljavcu Pošte Slovenije z gotovino, ko vam ga bo prinesel na dom. Če vas slučajno ne bo doma, vam bo dostavljavec pustil listek (za dvig na Pošti Slovenije, kjer lahko plačate tudi s plačilno kartico) oziroma vas bo poklical, da se dogovorite za dan in uro prevzema. 

Osebno svetovanje

Zavedamo se, da je oseben stik z vami v sodobnem svetu privilegij za vse nas. Koledar dogodkov, kjer se lahko osebno srečamo je dostopen tukaj

Barvna karte za naravna presna ekološka barvila brez dodatkov žal ne obstaja. Lahko pa Vam kvalitetno svetujemo za vaš želen odtenek las. Z našimi izdelki prejmete namreč tudi našo podporo. Za pomoč pri izbiri pravega izdelka ali pravilnega postopka uporabe nas lahko kontaktirate vsak delovni dan na 041 350 330 oz. nam pošljete tudi e-mail na info@etnobotanika.eu, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.