Obrazi ETNOBOTANIKE

null

Sonja Velikanje

lastnica in začetnica gibanja RESNICA O KANI

Gsm: 041 350 330
Email: info@etnobotanika.eu

null

Darko Gostimir

Tehnična in energetska podpora

Gsm: 070 448 228
Email: info@etnobotanika.eu

null

Anže Juvan

prodaja in marketing

Gsm: 040 340 667
Email: info@etnobotanika.eu

Smo podjetje, ki sodobnega človeka spodbuja k zavedanju, da je eno z vsem in da mu stara tradicionalna znanja ponujajo trajne, celovite rešitve za vse njegove potrebe in razvoj.

Trdno verjamemo v stalno učenje. Ker smo v nadvsem hitrem in zanimivem času evolucije, napredek sodobne družbe vidimo tudi v boljšem medgeneracijskem in medkulturnem sodelovanju med nami.
Skozi svoja spoznanja o enosti vsega in s povezovanjem z Vami ustvarjamo sodobno etično skupnost.

Pri izboru izdelkov, storitev in naših partnerjev zavestno sledimo načelom pravične trgovine, le tako lahko zagotavljamo čisto energijo izdelka/storitve vse od proizvajalcev pa do končnih uporabnikov. Vsakodnevno stremimo k temu, da s svojo poslovno prakso omogočamo pošteno plačilo vsem ljudem vključenim v proces izdelkov in storitev. Hkrati je naša osebna in poslovna praksa trajnostno in etično naravnana do živali, narave in okolja nasploh.

Dolgoročna vizija ETNOBOTANIKE® je ustvariti in ponuditi naslednjim genaracijam mednarodno vzpodbudno in etično podjetniško okolje za povezovanje starih tradicionalnih znanj in novodobnih podjetniških idej.