Blog

Z naravnimi oblogami in olji do zdravega lasišča in sijočih las

100% ekološke barve za lase kana

S POPOLNOMA NARAVNIMI ZELIŠČNIMI OBLOGAMI IN OLJI LAHKO VAŠIM LASEM POVRNETE ZDRAVJE IN SIJAJ.

BELJENI, BLOND, ORANŽNI IN SVETLO RDEČI LASJE:

Z zadostno količino tople vode zmešamo prah čiste naravne ekološke sene, tako da dobimo gladko zmes gostote jogurta. Zmes pustimo 15 minut, da se izločijo zdravilne učinkovine. Dobljeno zmes nanesemo po laseh in jih zaščitimo s prozorno folijo za živila ter pustimo delovati 1 uro. Vaši lasje bodo po tretmaju svileni, gladki in svetleči. Poleg tega pa bo tudi vaše lasišče bolj nahranjeno in zdravo.

RJAVI IN ČRNI LASJE:

Z zadostno količino tople vode zmešamo prah čiste naravne ekološke amle, tako da dobimo gladko zmes gostote jogurta. Zmes pustimo 15 minut, da se izločijo zdravilne učinkovine. Po 15 minutah jo nanesite na lase in lasišče ter glavo ovijte s prozorno folijo za živila. Pustite delovati 1 uro. Po tretmaju bodo vaši lasje mehki, gladki in svileni, lasišče pa nahranjeno in zdravo.

VAS ZANIMA KAKO PRIPRAVITI ZMES (video):

VAS ZANIMA KAKO NANESTI ZMES NA LASIŠČE (video):

Sveto olje Polinezije MONOI TAHITI – za vse vrste las med in po sončenju

Ko greste na dopust in lase izpostavite sončnim žarkom ter slani vodi je priporočljivo, da si lase na plaži zaščitite z MONOI oljem, ki je macerat kokosovega olja iz Tahitija in Tahitijske gardenije. Kokosovo olje je odporno na visoke temperature in ne oksidira ter ščiti pred sončnimi žarki in soljo. Ker pa je v olju MONOI tudi Tahitijska gardenija bodo vaši lasje zapeljivo dišali.

AMLINO OLJE – za vse vrste las in težav na lasišču. 
Po dopustu ali v večerih med dopustom pa bo vašim lasem in lasišču koristilo tudi Amlino olje. Vaše lase bo obnovilo in jim dalo visok sijaj. Po ajurvedski medicini se amlino olje priporoča bolj v hladnih dneh, saj sezamovo olje greje lasišče in lase. Medtem ko se kokosovo olje (Sveto olje Polinezije Monoi Tahiti) uporablja bolj v toplih letnih časih, saj kokos hladi kožo oz. vaš organizem.

VEČ O AMLINEM OLJU (video):