Aktualno

Sveto olje Polinezije – MONOI TAHITI

Monoi de Tahiti – sveto olje, je brez konzervansov, barvil in umetnih arom, narejen po stari tradicionalni recepturi.

Zaklad naravnih vsebin

Monoi de Tahiti – sveto olje Polinezijcev je že tisočletja del njihove tradicije in je zato mnogo več kot le proizvod za osebno nego. Je dragocen koncentrat čutnosti, naravnosti in avtentičnosti, pridobljen z namakanjem svežih cvetov Tahitijske gardenije – TIARE v kokosovem olju. Tako kot vsako naravno olje, se tudi MONOI DE TAHITI pri temperaturi nižji od 24°C strdi, zato ga je pred uporabo potrebno utekočiniti. Po steklenički spustite curek vroče vode, ali pa ga postavite na sonce.

Je brez konzervansov, barvil in umetnih arom, narejen po stari tradicionalni recepturi.

Izbirate lahko med naslednjimi vonji oz. paketi za obnovo las: povezava. 

 

Rastlinsko olje z rajskimi sestavinami

Simbol francoske Polinezije, Tiare Tahiti (Gardenia taitensis) ali »Tahitijska roža«, oddaja sofisticiran in očarljiv vonj. Čudovit snežno bel cvet, simbol nedolžnosti in čiste nežnosti ima OČIŠČEVALNE in POMIRJEVALNE lastnosti. Prav tako je edinstven kokos, ki raste iz koralne podlage tahitijskih otokov (Cocos nucifera), imenujejo ga BELO ZLATO TAHITIJA. Iz njega pridobivajo, čisto, nežno olje, ki nima primejave v kakovosti glede hranilnih in vlažilnih sposobnosti.

Certifikat o poreklu in kvaliteti

Monoi de tahiti je prvi kozmetični proizvod na svetu, ki ima certifikat o poreklu in kvaliteti. Certifikat, zagotavlja kvaliteto proizvodnega procesa ter kakovost in avtentičnost vseh sestavin v proizvodu, ki morajo biti polinezijske.

Vlaži in hrani kožo, stimulira telo, sprosti napete mišice, aromaterapija

Od Polinezijskih lepotnih ritualov in masaž, pa do nege dojenčkov se Monoi de Tahiti uporablja za zaščito, hranilo, navlažitev in gladkost kože ter sprostitev in aromaterapija. To dragoceno olje, hitro prodre skozi povrhnjico in jo nahrani,navlaži in stimulira. Olje nanesite na telo ali obraz takoj po tuširanju ali kopanju, še na vlažno kožo, predno se otrete z brisačo. Nežno vmasirajte v kožo, da bo postala mehka in gladka. Po sončenju vrne vlago in pomiri razdraženo kožo. Med sončenjem pa pospeši tvorbo melanina in s tem porjavitev. Primerno je tudi za masažo, saj sprosti napete mišice in vam nudi aromatrepijo, ki uravnoteži telo in duha.

Obnova in hranilo za lase

Lasje tahitijcev so neprestano izpostavljeni poškodbam sonca, vetra in morske soli. Zato, da bi jih zaščitili in oplemenitili, uporabljajo svoj tradiconalni proizvod za nego las, Monoi de Tahiti. Njegova resnična oplemenitvena energija z obnovitvenimi lastnostmi naredi lase gladke, nežne in svetleče. Njegov vonj pa vas prenese v čaroben svet tahitijskih lagun in koralnih plaž. Olje nanesite na dlani in ga vmasirajte v lasišče in po laseh. Pustite delovati 15 minut, nato umijte lase z MONOI ŠAMPONOM. Pri močno poškodovanih laseh in lasišču, postopek ponovite 1x tedensko.

Vsakič, ko boste v svoje roke prijeli MONOI de TAHITI, vedite, da je v tej majhni steklenički ujet skrivnostni recept lepote, tahitijskih žensk.

Več o etični in družinski pridelavi olja iz Tahitija (video):

One thought on “Sveto olje Polinezije – MONOI TAHITI

Komentarji niso omogočeni