Aktualno

5 POLETNIH NADLOG, PRI KATERIH JE DOBRO UPORABITI TAMANU OLJE!

Na Tahitiju Tamanu olju z razlogom pravijo čudežno olje. Poglejmo, kako vam lahko olje pomaga v poletnem času.

1. Lajšanje pri sončnih opeklinah
Ups, ste zaspali na plaži ob svoji poletni nadvse zanimivi knjigi? Zdaj pa vaša koža plačuje ceno :/. Tamanu s svojimi regeneracijskimi sposobnostmi vašo kožo pomirja in intenzivno obnavlja vaše kožne celice ter koži nudi dodatno UV zaščito.

2. Piki komarjev

Ta nadležna mala bitja, ne samo, da nam ne pustijo mirno spati, s svojimi piki povzročijo srbečičo in nelagodje. Verjetno veste, da uporaba olja na pikih drastično omili srbečico, poškodbe na koži pa se hitro celijo. Tisto, kar verjetno ne veste je, da Tamanu olje na koži deluje tudi preventivno proti pikom insektov in komarjem.

3. Ureznine po britju
Saj pazimo, pa se vendarle zgodi. Pri britju na vsak način ranimo svojo kožo, ranice pa se večinoma ne vidijo s prostim očesom. Če boste po britju koži privoščili zgolj tanko plast olja, bo le to blagodejno in hranilno delovalo na kožo po britju.

4. Proti bolečinam v sklepih in artritisu
Že tisočletja se kvalitetno olje Tamanu na Pacifiku s strani domačinov uporablja proti revmatizmu, nevralgiji (bolečini živcev) in išiasu. Toplo olje skupaj z masažo bo oblažilo in umirilo vaše bolečine in počutili se boste bolje.

5. Lajšanje kožnih težav pri vaših kosmatincih
Izjemne zdravilne lastnosti olja niso blagodejne samo za ljudi. Tudi vaši domači ljubljenci imajo kožo in nemalokatere težave z njo. Ima vaš Piki suho in pordelo kožo? Prihaja v leta in boleha za artritisom? Se je zapletel v prepir s sosedovo mačko? Tamanu olje pomaga negovati kožo vašega ljubljenčka. Ko ga namažete, le preprečite, da ne poliže olje s svoje kože.

Akcijska cena + omejena zaloga:

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA & HITRA DOSTAVA

ZAKAJ ETNOBOTANIKA TAMANU OLJE?

Gre za redko in dragoceno olje, zato ga boste težko našli na policah trgovin. Žal ga zelo pogosto večina proizvajalcev redči z ostalimi cenejšimi olji, kar seveda zmanjša samo delovanje olja.

Etnobotanika Tamanu olje se pridobiva iz dreves, ki rastejo izključno na področju Polinezije. Otočje polinezije je zelo nizko, zato drevesa svoje korenine poženejo vse do koralnih grebenov pod površino zemlje. Plodovi imajo zato veliko večjo vsebnost vitaminov in mineralov in posledično je hladno stisnjeno Tamanu olje iz teh plodov tudi do 10 x kvalitetnejše od ostalih področij v Aziji, kjer drevo Tamanu sicer tudi uspeva.

– Gre za tradicionalno ročno obiranje oreščkov drevesa, oreščki pa se še vedno sušijo samo na soncu. Odraslo drevo letno proizvede zgolj 5 litrov dragocenega in kvalitetnega čistega Tamanu olja. To vam pove, kako redko in dragoceno je olje.

– Tamanu olje Etnobotanika je ekološkega porekla.

OPOMBA: Glede na omejene količine razpoložljivega olja v Sloveniji posebna ponudba velja samo do razprodaje zaloge ter samo www.etnobotanika.eu

Posebna ponudba se izključuje z ostalimi znižanji cen (kuponi, pobarvanke) !!

Dodaj odgovor