Aktualno

Kako energijska informacija Adinkra simbola deluje na šampon in s tem vaše lase in lasišče?

Na veliko žalost in škodo samemu sebi je sodoben človek tako zaverovan v intelekt, da je zanemaril svoje starodavne korenine. Posledica je vse večja odtujenost in izguba smisla. Vendar se počasi, a v vse večjem številu, vračamo nazaj k iskanju svojih pradavnih psiholoških osnov. Zavestno razvijamo intuicijo in ostale tenkočutne načine komuniciranja s svojo notranjostjo. Pri tem se srečamo s svetom simbolov, ki ga je praktično nemogoče razložiti samo z intelektom. Človek je od vedno uporabljal simbole, da je osmislil svoj odnos do narave in svoje mesto v njej. Slikal jih je na jamske stene, ustvarjal iz različnih materialov in jih še naprej upodablja v umetnosti. Simboli nimajo samo najbolj očitnega pomena, ampak so oviti v tančico skrivnostnosti in nakazujejo mnogotere možnosti. Mi sami se moramo podati na pot raziskovanja, da si lahko razložimo njihov individualni pomen za nas. Vedeti moramo, da si jih nismo kar izmislili, ampak so produkt našega nezavednega psihičnega življenja.</span/>

Kaj so simboli ali arheotipi?

Vilinski simboli, Rune, Mandale, Neskončni vozli, Tarot karte, Sanske bukve, vse to so simboli- arhetipi, ki smo jih vsaj enkrat v življenju srečali a se nismo nikoli vprašali od kod pravzaprav izvirajo in kdo jim je dal pomen.
Simboli so skozi zgodovino nastajali na podlagi izkušenj naprednih posameznikov, ki so jih prenašali na ostale ljudi okoli sebe. Ta sporočila so iz različnih področij človekovega bivanja, vse od filozofskih spoznanj, moralnih vrednot in napotkov pri vsakdanjih opravilih.
Carl Jung je bil prvi, ki je opisal njihovo delovanje na kolektivno zavest. Ugotovil je namreč, da simboli podzavestno vplivajo na naše razpoloženje in misli. Po zaslugi vibracijske teorije so odkrili, da simboli vibrirajo v okolje. Informira jih kolektivna podzavest, ki jo je utemeljil prav Carl Jung.

Zgodovina simbolov in informiranje vode

Prvi simboli so nastali že v kameni dobi, ko so ljudje z risanjem simbolov na stene jam, komunicirali med seboj. Kasneje na razvoj simbolov močno vplival Islam. Dr. Masaru Emoto je bil japonski raziskovalec v 19. stoletju, ki je s postopkom fotografiranja kristalov vode vplival na to, da na vodo ne gledamo več zgolj kot na molekulo H2O. Več o dokazanem informiranju vode je zbral v svoji knjigi Sporočilo vode. V Sloveniji pa informiranja vode znanstveno raziskuje Inštitut Bion. Ugotovili in dokazali so, da je spomin vode pojav, kjer v vodo ali kako drugo tekočino vtisnjene energijske strukture ali polja ostanejo vtisnjene dalj časa.

Adinkra simboli in njihovo delovanje

Adinkra simboli v sebi združujejo filozofske, izobraževalne, zgodovinske in moralne vrednote afriškega plemena Akan iz države Gana. Ime Adinkra pa simboli dobijo v 20. stoletju po tedanjem vladarju Nana kofi Adinkra.
Adinkra je eden močnejših Afriških simbolov nasploh. Afričanke so najbolj strastne negovalke svojih las. Najprej zaradi same strukture lasu, ki je pri njih žimast na otip, potem pa tudi zaradi neprestane izpostavljenosti soncu. Tradicionalno znanje afriških žensk o negi las je najbogatejše na našem planetu. Iz Afrike izvira veliko tradicionalnih frizur, najbolj poznana je spletanje kitk. Pri njih pri negi las ne gre le za fizično opravilo, ampak ima opravilo zelo močan duhoven pomen. Npr. med nego las, še posebej med spletanjem v kitke, se potopijo v meditativno stanje, kjer v kitke vpletejo dobre želje in izreke za osebno zaščito.

Adinkra simboli

Simbol OSRAM NE NSOROMMA (Mesec in Zvezda) na šamponu Harmony®

Adinkra so simboli, ki nosijo močno sporočilo in energijski naboj.
Osram ne nsoromma je eden od simbolov Adinkra, kar pomeni, “Osram- Luno” in “Nsoromma-Zvezdo”. Ta simbol pomeni ljubezen, vez in zvestobo v zakonu. Simbol predstavlja polmesec z zvezdo, ki rahlo visi znotraj obsega lune. Ta simbol združuje dva ločena simbola adinkra, “Jutranja zvezda”, kar lahko pomeni tudi nov začetek dneva, nameščen znotraj “kolesa”, ki predstavlja vrtenje ali neodvisno gibanje. Ali drugače povedano, je simbol zvestobe, ljubezni, harmonije, dobrohotnosti, ljubezni, zvestobe in ženstvenosti, kar naprej lahko pomeni “Severnica ljubi zakon”. Vedno je na nebu in čaka na vrnitev lune, svojega moža.

Simbol OSRAM NE NSOROMMA

Kako energijska informacija Adinkra simbola deluje na šampon in s tem vaše lase in lasišče?

ekološki šampon Harmony

Simbol OSRAM NE NSOROMMA – MESEC IN ZVEZDA izžareva v svojo okolico zelo močno vibracijo ljubezni in harmonije. V ekološkem šamponu Harmony je 66% neoporečne in čiste vode, ki sprejema energijske informacije iz okolja. Molekule vode se informirajo z energijo ljubezni in harmonije ter podprejo harmonično delovanje vseh ostalih sestavin v šamponu. Ne pozabimo da so v šamponu ekološka eterična olja, za katera pravimo, da so esenca rastlin. V tem primeru je torej ta čista prvobitna esenca rastlin še dodatno okrepljena s pomočjo simbola OSRAM NE NSOROMMA. Tako postane šampon tudi energijsko učinkovit pri uravnavanju delovanja kože in žlez na lasišču. Lasišče postane odpornejše proti glivicam in mikrobom, kar se odraža v čistejšem lasišču in manj mastnih lasem.

Vse zgoraj navedeno in še več,  smo imeli v mislih, ko smo razvijali in snovali  naš lasten slovenski ekološki šampon.

a

Tako je zadišalo iz škatlice, da sem ostala brez besed …Vaš novi produkt je magičen!
Vonjam, berem … in vse je spet tako skrbno pripravljeno, da iz njega kar žari.

Nina J.

Energijsko informirani šampon Harmony

17,90 Dodaj v košarico

Dodaj odgovor