Monoi olje- darilni set 5 x 30 ml

19,90 

OMEJENA NOVOLETNA SERIJA – 5 x 30 ml (novi vonj PLUMERIJA)

Kokosovo monoi olje s  koralnih grebenov Tahitija se uporablja za :
– suhe in uničene konice las
– nego kože pred škodljivimi vplivi ( veter, sol, sonce)
– zdravo in naravno porjavitev in zagorelost
– kot nežen parfum na koži

Posebnosti olja:
– 100% narejeno na Tahitiju – kontrola porekla izdelka
– brez parabenov
– ni testirano na živalih

Količina: 5 x 30 ml (Tipanier-Plumerija- NOV VONJ, Kokos, Tiare, Ylang Ylang, Vanilija )

CERTIFIKATA:

 

Opis

Monoi olje je macerat Tahitijske gardenije (Gardenia Tahitiana) in kokosovega olja iz Tahitija (Cocos Nucifera). Odišavljni z različnimi vonji: (Tiare, YlangYlang, Kokos ali Pitate oz. Jasmin, Tipanier ali Plumerija). Olje se pri temperaturi nižji od 24°C strdi, ko pa ga segrejete na soncu ali pod toplo vodo pa postane tekoče.

Nega telesa:

Še na vlažno kožo po tuširanju nanesemo Monoi olje in ga z blagimi krožnimi gibi vtremo v kožo. Za zaščito kože na soncu oz. na vetru pa priporočamo oljenje z Monoi oljem pred odhodom na plažo/v hribe. Monoi olje nanesemo na obraz samostojno ali preko dnevne kreme in ga z nežnimi krožnimi gibi vtremo na obraz. Koža obraza bo preko dneva zaščitena pred škodljivimi vplivi z okolja.

Nega las:

Preden greste na sonce, lase obilno naoljite z Moni oljem in jih zvijte v figo. Sončna toplota bo esencialne maščobne kisline transportirala v osrednji del vaših las in jih globinsko nahranila. Zunanji del las pa bo zaščiten pred izsušenostjo in morebitnimi škodljivimi vplivi iz okolja: sonce, veter, sol ali onesnaženje.

Porjavitev in zagorelost: 

Pol ure pred sončenjem se po telesu namažite z Monoi oljem. Olje bo pospešilo nastanek melanina v koži in vam zagotavljalo naravno zaščito pred škodljivimi UV žarki. Tako boste imeli zdravo, enakomerno in dolgotrajno porjavelo kožo.

Nežen parfum:

Olja so nežno odišavljena, tako da se v praksi uporabljajo kot parfum na koži.


Monoi de Tahiti je prvi naravni kozmetični proizvod na svetu, z oznako zaščiteno poreklo. Ta oznaka na izdelkih zagotavlja kvaliteto proizvodnega procesa ter kakovost in avtentičnost vseh sestavin v proizvodu, ki morajo biti izključno polinezijske.

Vlaži kožo, stimulira telo

Polinezijci olje Monoi uporabljajo za hranjenje, vlaženje in zaščito kože. Je sestavni del njihovega vsakdana od rojstva dalje. To dragoceno olje, hitro prodre skozi povrhnjico kože, jo vlaži ter jo s svojim nežnim vonjem prekrije kot čutni pajčolan. S svojimi obnovitvenimi lastnostmi pa ji povrne svilen otip in lesk.

Obnova las, intenzivno hranilo

Lasje Tahitijcev so neprestano izpostavljeni poškodbam sonca, vetra in morske soli. Za njihovo zaščito in obnovo, uporabljajo svoj tradicionalni proizvod za nego Monoi. Njegova oplemenitvena energija z obnovitvenimi lastnostmi naredi lase gladke, nežne in svetleče. Njegov vonj pa vas prenese v čaroben svet tahitijskih lagun in koralnih plaž.

Pomiri kožo, zviša čutne sposobnosti

Kultno negovalno sredstvo iz pacifiških lagun MONOI de TAHITI ima zelo močne vlažilne in obnovitvene lastnosti. Po sončenju pomiri razdraženo in žejno kožo. Ta sladkobno dišeč nektar prekrije telo z graciozno in svetlečo tančico ter obnovi čutne sposobnosti kože.

Sprosti telo, obnovi njegovo čustveno ravnovesje

Monoi de Tahiti je naraven proizvod, ki povzroči sprostitev telesa in duha s prebujanjem novih občutkov. Kot neizčrpen vir dobrega počutja, so ga za masažo uporabljali prvotni prebivalci Tahitija »Maohi« že tisočletja. Najbolj poznana ritualna masaža se imenuje »Taurumi« in predstavlja trenutke ugodja, ko obnovimo kroženje energije po energetskih meridianih ter odstranimo morebitne pregrade med telesom in duhom, za neverjetne občutke ugodja pa poskrbijo vonjave (aromaterapija).

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Monoi olje- darilni set 5 x 30 ml”