EKOLOŠKI NARAVNI ŠAMPON SHIKAKAI

(4 mnenja strank)

13,90 

Shikakai (v hindujščini pomeni PLOD ZA LASE) je 100% naravni šampon, ki ohranja naraven Ph lasišča.

Zaradi nizke Ph vrednosti (4,5 – 5,0 Ph ) omogoča normalno delovanje lasišča in ne odstrani zaščitne maščobne obloge na laseh in lasišču. Odpravlja prhljaj, hrani lasne mešičke in na lase deluje kot regenerator.

Se vam prehitro mastijo lasje? Več o uporabi Shikakai-ja kot suhega šampona na spodnjem video posnetku:

Šifra: SGI035 Kategoriji: , Oznaki: ,
Opis

Zakaj sploh uporabljati naravni Shikakai šampon? 

Šamponi za lase so zaradi svoje sestave detergenti, ki lasem in lasišču popolnoma odvzamejo maščobo in s tem zaradi svoje agresivnosti porušijo alkalnost Ph lasišča, ki je nujno potrebna za njegovo normalno delovanje. Vsebujejo kopico škodljivih kemikalij, ki preko lasišča preidejo v organizem in ga postopoma zastrupljajo.

Shikakai pa je 100% naravni šampon, ki ohranja naraven Ph lasišča. Vsebuje veliko vitamina C, A, D, E in K, ki na lasišče deluje močno antioksidantno.

Uporabo shikakai šampona še posebej priporočamo:

 • osebam, ki so alergične na kemikalije v šamponih in regeneratorjih za lase,

 • osebam po kemoterapiji,

 • osebam z različnimi obolenji lasišča,

 • osebam, ki želijo uporabljati res 100-odstotno naravno kozmetiko.

PAKIRANJE: 100 g

POREKLO: Indija

SESTAVINE: Acacia Concinna

CERTIFIKATI:

 

Mnenja (4)

4 mnenja za EKOLOŠKI NARAVNI ŠAMPON SHIKAKAI

 1. Gaja K.

  Čeprav si lase s kano barvam že vsaj 15 let, sem šele pred 3 leti, ko sem se srečala z Etnobotaniko,odkrila čisto pravo in ekološko kano. Odkar imam dolge lase, ki so negovani z kano, amlo in shikakajem se najraje nikoli več ne bi postrigla. Obožujem svoje lase, čeprav je že veliko sivih. Pst, ne okoli govorit, kana vse skrije .

  Gaja K., zvočni terapevt

 2. Bernard C. J.

  Z leti so se moji lasje začeli redčiti, postali so suhi in brez sijaja. Poskusil sem izdelke Etnobotanika in sicer amlino oblogo in Shikakai. Že po nekaj oblogah sem bil na dobri poti. Kasneje je sledila Senna, obloge in barvanje.Ton las je bolj globok in počutim se odlično s svojim novim videzom. Kar pa je najbolje, lasje in lasišče so dobili primerno nego, da ostanejo zdravi in vitalni.

  Bernard C. J., učitelj joge

 3. Nevenka B.

  Zase in za svoje stranke lahko trdim, da so izdelki znamke Etnobotanika blagoslov za lase. O tem, v kako slabem stanju so bili moji lasje pred uporabo, ne bi govorila. Sedaj se uresničuje moja velika želja, in sicer da bom spet lahko imela dolge laske. Hvala Kani in Etnobotaniki.

  Nevenka B., frizerka in vižazistka

 4. Jelkica

  Tudi jaz uporabljam Kano, Seno, Amlo,Indigo… tudi ta šampon Shikakai…odlični izdelki ..Do zdaj sem hodila v MB…odslej pridem ponje k vam v Ptuj ….Jelkica H…zvesta uporabnica

Podaj mnenje