EKOLOŠKA KANA ZA LASE

(4 mnenja strank)

15,90 

KANA KOT POPOLNA NARAVNA BARVA ZA LASE

Kana je rastlina, ki v svojih listih proizvede rdečkasto barvilo Lavson, ki se uporablja za naravno barvanje las.

Da bi dobili različne barvne odtenke las, se odlično kombinira z ostalimi rastlinskimi barvami kot so INDIGO, SENA, AMLA, HIBISKUS.

100 % ekološka kana v “body art” kvaliteti:

– lasem daje lesk

– trajno obarva vaš las

– učinkovito in trajno prekriva sive lase

– spodbuja rast las

– preprečuje nastanek prhljaja na lasišču

– ima hladilni učinek na lasišče

Šifra: SGI030 Kategoriji: , Oznaka:
Opis
 • naravna kana s kontroliranim poreklom
 • ekološko certificiran izdelek
 • trikrat presejan prah, kar se označuje kot najvišja »body art« kakovost rastlinskega prahu

Naravna kana za lase je najbolj naravno barvilo za lase.

Mlade liste kane se ročno oberejo in posušijo ter nato s posebnimi mlini hladno zmeljejo v prah. Prah se skupaj s z vodo oz čajem pripravi v jogurtu podobno zmes, katero nanesemo na lase oz. lasišče.

Npr. v kombinaciji s SENA in INDIGO daje kana različne odtenke rjave barve. Dodatek AMLE in INDIGO k kani daje kavne odtenke las brez rdečega pigmenta. Po drugi strani intenzivnejši rdeč odtenek las dosežemo če kani dodamo HIBISKUS.

Opozorilo: naravna kana vsebuje samo oranžno rdečo barvo, zato bodite pozorni, ko vam nekdo ponuja t.i. komercialno »barvno« kano in vam s tem obljublja drugačne odtenke kot so rdeči oz oranžni.

PAKIRANJE: 100 g

POREKLO: Indija

SESTAVINE: Lawsonia Inermis (Henna)

CERTIFIKATI:  

 

Pogosta vprašanja o KANI

Kaj je KANA?

Kana je rastlina, ki v svojih listih proizvede rdečkasto barvilo Lavson, ki se uporablja za naravno barvanje las.

Kakšne so prednosti KANE?

Kana za razliko od kemičnih barv za lase ne odpre povrhnjice las in zato ne poškoduje strukture las. Celo nasprotno – kana dobrodejno deluje na lase in lasišče, lase trajno obarva, hrani in jih ščiti.

Kako uporabimo KANO?

Kano uporabljamo samostojno ali v različnih kombinacijah s seno, amlo, indigom in hibiskusom. Točno razmerje posameznih rastlin je odvisno od vaše osebne recepture.

Kako moramo po uporabiti shraniti KANO?

Kanin puder morate shranjevati v zaprti vrečki v temnem in suhem prostoru. Rok uporabe kaninega pudra je pri pravilnem shranjevanju največ 2 leti. Sveža kana ima vonj po senu, mora imeti rumeno zeleno do olivno zeleno barvo

Mnenja (4)

4 mnenja za EKOLOŠKA KANA ZA LASE

 1. Gaja K.

  Čeprav si lase s kano barvam že vsaj 15 let, sem šele pred 3 leti, ko sem se srečala z Etnobotaniko,odkrila čisto pravo in ekološko kano. Odkar imam dolge lase, ki so negovani z kano, amlo in shikakajem se najraje nikoli več ne bi postrigla. Obožujem svoje lase, čeprav je že veliko sivih. Pst, ne okoli govorit, kana vse skrije 🙂 ,

  Gaja K., zvočni terapevt

 2. Nevenka B.

  Zase in za svoje stranke lahko trdim, da so izdelki znamke Etnobotanika blagoslov za lase. O tem, v kako slabem stanju so bili moji lasje pred uporabo, ne bi govorila. Sedaj se uresničuje moja velika želja, in sicer da bom spet lahko imela dolge laske. Hvala Kani in Etnobotaniki.

  Nevenka B., frizerka in vižazistka

 3. Tanja L.

  Meni je barvanje las s kano in indigom obred. Čudovit občutek, ko imaš na glavi naravne zdravilne rastline in to tudi občutiš, vsako drugače. Moji lasje so zdravi in lepi….priporočam vsakomur.

  Tanja L.

 4. Petra Vrh Vrezec

  Zelo sem vesela in hvalezna, da sem lahko prisla k vam. Barva mi je vsec, se bolj pa obcutek obarvanih las. Las je več, zdi se mi, da so sedaj bolj živi – ne obležijo “mrtvo” na rami, imam občutek, da so močnejši … Najbolj se veselim, da bom spet lahko imela “svoje” lepe dolge lase.
  Uspešno in vse dobro tudi naprej na vaši poti,
  Petra Vrh Vrezec, pevka

Podaj mnenje