Novice

2-DNEVNI STROKOVNI SEMINAR: PREHOD V 100 % EKOLOŠKI FRIZERSKI SALON

100 % ekološki frizerski saloni so TUKAJ IN ZDAJ. Pridruži se tudi ti!
1. UVOD
Lasje imajo za ženske poseben pomen – zdravi in sijoči lasje odsevajo moč in ženstvenost.
Če smo pred leti le govorili o tem, da se bo tudi v Sloveniji zgodila zelena ekološka revolucija znotraj frizerskih salonov lahko danes z gotovostjo trdimo, da smo v toku dogajanja zelenih sprememb.
Vse več ozaveščenih lastnikov salonov se zaveda treh vrst posledic uporabe kemijskih proizvodov v frizerskih salonih:
1. Toksično okolje za zaposlene. Frizerji so dnevno po več ur skupaj v stiku s kemičnimi izdelki.
2. Izpostavljanje strank alergijskim reakcijam Zaradi škodljivih kemijskih substanc v sintetičnih preparatih in njihov nevaren vpliv na zdravje pri dolgotrajnejši uporabi.
3. Izpusti in odplake kemijskega salona in s tem povezan škodljiv vpliv preko podtalnice na okolje.
Alternativa kemičnim izdelkom obstaja. Vedno je obstajala. S hitrim načinom življenja smo izgubili stik z naravo, pozabili starodavna znanja in posegli po hitrih rešitvah. Že tisočletja obstajajo popolnoma rastlinski in nepredelani izdelki, ki učinkovito in dolgotrajno negujejo lase in lasišče, trajno obarvajo lase in učinkovito prekrivajo sive lase. S temi kvalitetnimi rastlinskimi pigmenti in njihovimi kombinacijami lahko dosegamo črne, rjave, kostanjeve in pšenične odtenke las.
Potrebna pa je sprememba miselne naravnanosti frizerja in rahla prilagoditev dela v salonu. Stranke so danes (bolj kot kadarkoli do sedaj) pripravljene dobro plačati za 100 % ekološko in varno storitev v salonu.
Kdo smo?
Že preko 10 let se poglobljeno ukvarjamo z delovanjem rastlinskih pigmentov in negoval na lase in lasišče. Smo pionirji na področju 100 % rastlinske nege las v Sloveniji. Naša lastna in etična blagovna znamka Etnobotanika® se je do sedaj, samo v Sloveniji, prodala v več kot 100.000 kosih kar priča o dolgoročnem in učinkovitem delovanju izdelkov. Leta 2018 smo aktivno vstopili v frizerske salone po Sloveniji. Od tedaj nam zaupa že preko 80 frizerskih salonov, od tega jih je trenutno 6 z oznako 100 % ekološki frizerski salon.
2. GLAVNE TEMATIKE
– RASTLINSKO BARVANJE LAS
– MIKROSKOPSKI PREGLEDI IN ZDRAVLJENJE LASIŠČA
– UČINKOVITA RASTLINSKA NEGA POŠKODOVANIH LAS
3. KOTIZACIJA
DVODNEVNI SEMINAR
340,00 € Z DDV
DVODNEVNI SEMINAR NOČITEV + ZAJTRK
390,00 € Z DDV
Več informacij spodaj v priloženem letaku.

Izjave udeleženk preteklih seminarjev:

null

Frizerstvo Berni

Bernarda

Hvala ekipi Etnobotanike za podporo, ideje in nasvete ter za čudovito nedeljo razvajanja v prelepem ambientu. Hvala vsem udeleženkam za super druženje. 🙂

null

Frizerski Studio Petra

Petra

Najlepša hvala tudi iz moje strani Res je bilo super…Sem hvaležna za včerajšnji dan, za super meditacijo, vse informacije, znanje, druženje, pogostitev,.. 🙂 «

null

Suzana - LAS, lasni atelje Suzana

Suzana

Rada bi se zahvalila za lep dan, poln odličnih informacij, znanja in dobre energije. 🙂 Hvala ekipi Etnobotanike za super organizacijo, za lepo lokacijo in super okusne hambije!
Seminar, ki ostane. 🙂

Število razpoložljivih mest je omejeno na: 10 oseb. 

Več informacij in prijave: gsm: 040 340 667 ali preko spodnjega obrazca: 

""
1
Vaše ime
icon-user
Telefon
icon-phone
Sporočilo
0 /

Prebral/a sem, seznanjen/a sem in razumem politiko zasebnosti ter se strinjam, da se podatki obdelujejo in hranijo izključno za namen obdelave sporočila.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Zelena revolucija frizerskih salonov se odvija tudi pri nas, v naši mali zeleni deželi. Ker nas tedensko kontaktirate z vprašanji kako začeti in kakšni so koraki, za vas v oktobru 2023 organiziramo dvodnevni strokovni seminar na temo prehoda v 100 % ekološki frizerski salon. Informacije na seminarju so podane praktično. Svoj prehod v ekološki salon lahko planirate postopoma ali pa v enkratnem koraku. Tu smo, da vas podpremo.
Vabljeni, da se nam pridružite pri soustvarjanju vse več zelenih BioSalonov po Sloveniji.

Dodaj odgovor